През учебната 2023/2024 г. в училището ще се работи по НП „Заедно в изкуствата и в спорта“. Сформираха се два футболни отбора. Те ще тренират под ръководството на двама опитни треньори по футбол. Дейностите стартират от началото на месец октомври 2023 г.

Треньори:

Отбор 1 – Иван Стоянов – футболист на ФК „Щутгарт“, ФК „Сливен“, ФК „ЦСКА“, ФК „Лудогорец“, Национален отбор и настоящ треньор по футбол.

Отбор 2 – Райчо Райчев – бивш футболист на ФК „Сливен“, бивш футболен съдия, треньор по футбол.

На 16 май 2024 г. се проведе турнир по програма на БФС „Хайде да ритаме“. Отборът на ОУ „Св.св. Кирил и Методий“ с. Камен, общ. Сливен участва с възрастова група I – IV клас.

На 19 април 2024 г. се проведе турнир между футболните отбори на ОУ „Св.св. Кирил и Методий“ с. Камен, общ. Сливен, ОУ „Климет Охридски“ с. Блатец, общ. Сливен, ОУ „Д-р Петър Берон“ с.Желю войвода, общ. Сливен и ОУ „Христо Смирненски“ град Кермен. Визрастова група V – VII клас. Всички участници в турнира получиха награди и разбира се медали за доброто си представяне.

През учебната 2022/2023 г. в училището ще се работи по НП „Заедно в изкуствата и в спорта“. Сформираха се два футболни отбора. Те ще тренират под ръководството на двама опитни треньори по футбол. Дейностите стартират от началото на месец октомври 2022 г.

Треньори:

Отбор 1 – Иван Стоянов – футболист на ФК „Щутгарт“, ФК „Сливен“, ФК „ЦСКА“, ФК „Лудогорец“, Национален отбор и настоящ треньор по футбол.

Успехи: Шампион на България с ФК „Лудогорец“, Купа на България с ФК „Лудогорец“, Супер купата на България с ФК „Лудогорец“.

Отбор 2 – Райчо Райчев – бивш футболист на ФК „Сливен“, бивш футболен съдия, треньор по футбол.

На 18 май 2023 г. се проведе турнир между футболните отбори на ОУ „Св.св. Кирил и Методий“ с. Камен, общ. Сливен, ОУ „Хаджи Димитър“ с. Селиминово, общ. Сливен и НУ „Христо Ботев“ с.Чинтулово, общ. Сливен. Домакин бе училището в село Камен. Визрастова група I – IV клас. Всички участници в турнира получиха награди и разбира се медали за доброто си представяне.

На 10 януари 2023 г. се проведе първия турнир между футболните отбори на ОУ „Св.св. Кирил и Методий“ с. Камен, общ. Сливен и ОУ „Хаджи Димитър“ с. Селиминово, общ. Сливен. Домакин бе училището в село Камен. Визрастова група I – IV клас. Всички участници в турнира получиха награди и разбира се медали за доброто си представяне.

На 25 ноември 2022 г. се проведе първия турнир между футболните отбори на ОУ „Св.св. Кирил и Методий“ с. Камен, общ. Сливен и ОУ „Христо Ботев“ с. Съдиево, общ. Нова Загора. Домакин бе училището в село Камен. Възрастова група V – VII клас. Гостите отправиха поздрав с прекрасни танци. Всички участници в турнира получиха награди и разбира се медали за доброто си представяне.

Обява по НП „Заедно в изкуствата и в спорта“

ОУ „Св.св. Кирил и Методий“, с . Камен обявява, че ще бъдат сформирани 2 отбора по футбол по НП „Заедно в изкуствата и спорта“ и ще има нужда от треньор/ръководител в тази спортна област. Всеки специалист от тази област може да дойде на място в училището или да се  свърже с ръководството на тел. 045 399 009 и да заяви желание за участие в НП „Заедно в изкуствата и в спорта“ като треньор/ръководител на отбор по футбол.